تاثیرهوش هیجانی در زندگی
بسمه تعالی
انشاءالله در این وبلاگ مباحث روانشناسی با رویکرد قرانی نوشته خواهد شد.
موضوع امروز در باره تاثیر مولفه های هوش هیجانی بر افراد است.امروزه قدرت تحمل افراد کم شده ،استرس واضطراب ها زیاد شده است. افرادی با این خصوصیت به نوعی با خود در گیر هستند ، رفتارهایشان معقولانه نیست .از هم طلب دارند ، قادر به کنترل رفتار خود نیستند ،مدام از زمانه گلایه وشکایت دارند ، به دیگران گیر می دهند،دوست دارند که دیگران مطیع آنها باشند،خویشتن دار نیستند ،مدیریت هیجانات آنها ضعیف است ،دائم از لفظ »«اعصابم خراب است» استفاده می کنند .به راستی چرا ؟آیا می توان نسخه ای ارائه داد ؟آیا راهکار آن در علوم غرب باید دنبال کرد؟یا برای درمان آن باید به قرآن مراجعه نمود ؟
در پاسخ این سوالات باید گفت که باید به منبعی مراجعه نمود که شناخت کامل از انسان داشته باشد ،خصوصیات انسان را به طور جزئی بداند تا بتواند نسخه ای مطبق با نیاز انسان بدهد واین منبع جز دستورات الهی چیز دیگری نیست. با مراجعه به آیات وروایات می بینیم که برای رفتارناپسندانسان ،درمانی بیان شده است .مثلا برای کنترل خشم سفارشاتی آمده است که با به کار گیری آن ،انسان می تواند خشم خود را مدیریت کند.البته برای موفقیت در این مسیر نیاز به شناخت وکسب مهارتهایی است.اولین شناخت ، شناخت خود فرد است که می تواند او را در این مسیر کمک نماید. مطلب ادامه دارد…
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط روءيا دهقاني فيروزآبادي در 1394/06/30 ساعت 11:32:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |